خرید کشک سنتی یا صنعتی؟

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]امروز و در این مقاله می خواهیم در مورد خرید کشک سنتی یا صنعتی بحث کرده و سپس به سراغ خرید کشک از بشکنی برویم.

کشک یکی از خوراکی های خوشمزه ما ایرانی ها است که منبع سرشاری از کلسیم، چربی، پروتئین و ویتامین نیاسین است.

همچنین کشک برای لاغری، پوست، عفونت پوست، آفتاب سوختگی، بارداری و مهمتر از همه پوکی استخوان مفید است.[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]

خرید کشک صنعتی

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]همانطور که همه ما می دانیم در اکثر غذاهای رستوران ها یا غذاهای خانگی از کشک صنعتی استفاده می شود. اما این کشک ها چگونه درست می شوند؟

در روش صنعتی برای تهیه کشک با جوشاندن دوغ و یا تغلیظ صنعتی آن را تهیه می کنند. این کشک افزودنی هایی نیز دارد و به صورت مایع است. این نوع  کشک ها مواد نگهدارنده دارند  و از طعم خوبی برخوردارند. از این لحاظ که کارخانه های بزرگ آنها را تهیه می کنند و نظارت روی آنها صورت می گیرد کاملا بهداشتی هستند و این مزیتی است برای این گونه کشک ها که البته بیشتر نیاز عمده بازار را تامین می کنند.[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]

خرید کشک سنتی

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4324″ img_size=”800*450″ onclick=””][vc_column_text text_larger=”no”]کشک سنتی مزیت های بیشتری نسبت به کشک صنعتی دارد زیرا اولا مواد نگهدارنده در آن موجود نیست و کاملا طبیعی است و به وسیله نور خورشید خشک می شود.

دو نمونه کشک سنتی داریم :

کشک ساده و کشکی که با گیاهان کوهی درست میشود.

این نمونه کشک که با گیاهان و ادویه جات معطر تهیه می شود برای زخم معده و ناراحتی های گوارشی توصیه می شود. همچنین ضد اسهال بوده و برای پوکی استخوان مخصوصا در خانم ها بسیار مفید است. از سوخته کشک نیز بیشتر در درمان اسهال استفاده می شود. در این روش کشک را روی حرارت ملایم می گذارند تا کم کم به ندرت سوخته شود و بعد استفاده می کنیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

خرید کشک و غذاهایی که می توان با آن تهیه کرد

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4326″ img_size=”800*450″ onclick=””][vc_column_text text_larger=”no”]هر 100 گرم کشک حدود 105 تا 120 کیلو کالری دارد که انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند. شما می توانید روزانه با خوردن چند عدد کشک از خواص آن بهره مند شوید. کشک از زمان های قدیم در کشور ایران جایگاه خاصی داشته است. چه بر سر سفره های ایرانی مخصوصا آش رشته که مادربزرگ ها تهیه می کردند و چه در غذاهای دیگری نظیر آش کشک، کشک بادمجان و کالاجوش.

کالاجوش مخصوصا در فصل زمستان می تواند وعده غذایی مناسبی برای افراد خانواده باشد. طعمی که کشک سنتی دارد قابل مقایسه با کشک های صنعتی نیست به خصوص اگر خانم خانه کدبانوی خوبی باشد.[/vc_column_text][vc_column_text text_larger=”no”]

خرید کشک از بشکنی

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4323″ img_size=”800*450″ onclick=””][vc_column_text text_larger=”no”]در فروشگاه بشکنی چند نمونه کشک عرضه شده است که شما می توانید آن را در قسمت محصولات مشاهده نمایید.

کشک های عرضه شده در فروشگاه به صورت سنتی و کاملا بهداشتی تهیه می شوند. همچنین عرضه ی مستقیم این محصول باعث شده است کیفیت آن بهتر و قیمت آن کاهش یابد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

یک دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت جدیدترین مقالات ثبت نام کنید

هر هفته آخرین مقاله های سایت را در صندوق ورودی خود داشته باشید