خواص سبزی خشک چیست؟

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Dried-herbs

امروزه به دلایل زیادی از جمله کمی وقت و یا در دسترس نبودن به موقع مواد اولیه برای تهیه غذاهای مختلف بعضی از خانم‌ها سعی می‌کنند تا مواد اولیه موردنیاز غذاهای خود را به صورت خشک شده در منزل نگه‌داری نمایند. در این مقاله قصد داریم تا در مورد سبزی خشک و چگونگی استفاده از آن موارد مهمی را بیان کنیم که قطعا در نوع استفاده شما تاثیرگذار خواهد بود.

سبزی خشک بهتر از سبزی تازه

مهمترین مزیت سبزی‌های خشک شده نسبت به سبزی تازه این است که شما دیگر نگران پیدا کردن و خرید سبزی تازه، تمیز و پاک کردن آن، اندازه بودن سبزی تازه، به موقع آماده شدن، پختن آن به مدت زیاد و … نخواهید بود و به راحتی با استفاده از سبزی های خشک می‌توانید در مدت زمان کوتاهی غذای موردعلاقه خود را پخت تهیه نمایید.

خواص اسفناج خشک

جدا از تامین سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها، مواد مغذی اسفناج مقدار متحیرکننده‌ای ویتامین و مواد معدنی را نیز فراهم می‌کنند. این سبزی منبع غنی ویتامین ث، ویتامین آ، و مواد معدنی منگنز روی، و سلنیوم است. این مواد اسفناج‌ را برای محافظت از سیستم‌ها و عملکردهای مختلف درون بدن مفید می‌سازد، از سلامت دستگاه گوارشی گرفته تا بینایی چشم.

 

Dried-herbs

خواص شوید خشک

1-شوید برای هضم عالی است
2-شوید تسکین دهنده یبوست است
3-شوید حرکت روده را بهبود می بخشد
4-از ایجاد گاز اضافی معده و نفخ جلوگیری می کند
5-شوید مناسب برای درمان دیسنتری
6-شوید برای درمان طبیعی بی خوابی

خواص نعنا خشک

نعناع ویژگی های آرامش بخش دارد و برای بیماران مبتلا به آسم بسیار مفید است، چون باعث انسداد در لوله بینی می شود از التهاب در معده جلوگیری می کند, کام را پاک می کند و فرآیند هضم را تقویت می کند

 

Dried-herbs

خواص جعفری خشک

مقادیر بالای ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در جعفری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به درمان سرماخوردگی، آنفلونزا و درمان تب بالا کمک می کند.جعفری در طب سنتی به عنوان یک خوشبو کننده دهان طبیعی شناخته شده است. جعفری به دلیل خواص ضد عفونی کننده که دارد، یکی از بهترین گیاهان دارویی برای پاک سازی گوش و درمان گوش درد محسوب می شود.

خواص گشنیز خشک

گشنیز تازه گیاه معطری است که در کوکو و آش استفاده می شود. تخم آن را نیز تفت داده و پودر می کنند و به عنوان ادویه خصوصاً در غذاهای هندی ، در ادویه گرام ماسالا استفاده می کنند. مصرف به اندازه گشنیز هیچ گونه ضرری ندارد، ولی مصرف زیاد از حد آن باعث حالت مستی توام با خستگی شدید می شود و گاهی به خواب عمیق ، گنگی و بی حسی منجر می انجامد.

خواص شنبلیله خشک

کاهش فشار خون و کلسترول بالا ، جلوگیری از سکته مغزی ، جلوگیری از نوسانات هورمونی در دوران پریود و یائسگی ، تنظیم قند خون ، دیورتیک طبیعی ، بهبود گردش خون ، کاهش وزن ، تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله فواید شنبلیله ی خشک است.

خواص مرزه خشک

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و ویتامین A موجود در مرزه با افزایش کلاژن پوست صورت به رفعچین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.آهن موجود در مرزه با افزایش تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی کمک می کند و با بهبود جریان خون در پوست سر باعث تقویت فولیکول های مو و در نتیجه تقویت و افزایش رشد مو می شود.

سخنی با شما

خوانندگان محترم شما چه سبزی های خشکی در غذا استفاده میکنید؟ آیا از خواص آن آگاهید؟تجربیات خود را در مورد نحوه ی خشک کردن سبزی با ما به اشتراک بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره من

نویسنده و محقق مقالات علمی و سلامتی

نوشته های تازه

ما را دنبال کنید

برای دریافت جدیدترین مقالات ثبت نام کنید

هر هفته آخرین مقاله های سایت را در صندوق ورودی خود داشته باشید